Twee keer een tien voor Geke

De Urker zangschool Geke’s Tiental heeft het nieuwe tiende album ‘Geef ze een kans’ gepresenteerd. In theater ’t Voorhuys in Emmeloord zong het koor de liederen van de nieuwe cd.

Er was een gastbijdrage van operazanger Marco Bakker en de begeleiding was in handen van de musicus Benny Ludemann en pianist Rienk Bakker.

Geke’s Tiental staat onder leiding van Geke van der Sloot. Zij vindt dat iedereen kan leren zingen en startte de zangschool in 1980. Geke is van mening dat er in Nederland meer aandacht moet komen voor zangonderwijs voor kinderen. ‘Geef ze een kans’ is inmiddels het tiende album van het koor vanuit de zangschool. De nieuwe cd is opgedragen aan de in 2007 overleden majoor Bosshart van het Leger des Heils.

Zowel de Commissaris van de Koningin van de provincie Flevoland, Leen Verbeek, alsmede de burgemeesters van Urk en de Noordoostpolder en luitenant-kolonel mevrouw Ine voorham van het Leger des Heils waren bij de presentatie aanwezig. Prof.dr. Bob Smalhout deed het woord namens het comité van aanbeveling.

De eerste CD was voor groothandel Sabra te Harderwijk als dank voor 25 jaar samenwerking. Namens Sabra nam de heer Venema de cd in ontvangst.

29-10-2009
Muziek
https://www.gekestiental.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies