Tien bekende Nederlanders zetten zich in voor het Leger

In het TV-programma Herrie Met Sterren bereiden 10 bekende sterren in twee dagen een perfect galadiner voor negentig gasten. Dit alles onder de bezielende leiding van Herman den Blijker en gastheer Winston Gerschtanowitz.

Connie Breukhoven, Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley, Nick & Simon, Lieke van Lexmond, Jeroen Nieuwenhuize, Lenette van Dongen, Robert ten Brink en Quinty Trustfull gaan deze uitdaging aan.

De sterren worden voor het programma opgesplitst in twee groepen. Vijf van hen vormen de keukenbrigade en de andere vijf zijn verantwoordelijk voor de bediening en aankleding van het restaurant. ‘ De eerste dag krijgen zij hun eerste vuurdoop tijdens het rehearsel diner voor cliënten en medewerkers van het Leger des Heils. Dag twee staat in het teken van het galadiner en de opbouw van een catwalk voor een spectaculaire modeshow. Opnieuw moeten de keukenbrigade en bedienende sterren keihard aan de slag om er een onvergetelijke avond van te maken.

Om aandacht te krijgen voor de grote nationale inzamelingsactie van het Leger des Heils onder het motto ‘Het Leger kan de kleren krijgen’, gaan een aantal grote couturiers aan de slag. Monique Collignon, Addy van den Krommenacker, Antoine Peters, Kim Bakker en SuperTrash ontwerpen van de door het Leger des Heils ingezamelde kledingstukken nieuwe kleding. Deze ontwerpen worden tijdens het galadiner middels een modeshow aan alle gasten gepresenteerd.

Uitzending: dinsdag 22 december tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4.

17-12-2009
Hulpverlening
https://www.legerdesheils.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies