Artiesten EO-jongerendag bekend

Met trots bericht de EO dat er steengoede artiesten zullen optreden op het podium op 4 juni tijdens de Jongerendag: TobyMac, Kutless en The Afters. We stellen de artiesten hieronder graag even kort aan je voor.

Oud-DcTalker TobyMac is een beetje van de urban en hiphop, zijn muziek met groovy ritmes wordt dan ook vaak gebruikt onder films, series en tv-reclames. Zijn harde werken heeft geloond want hij heeft inmiddels ook zijn eigen platenlabel waar o.a. Relient K een contract bij heeft. Zijn platenlabel heeft de bizarre naam ‘Gotee Records’ wat bedacht is door zijn vrienden die hem altijd ‘Goatee’ (geit) noemde omdat hij een sikje liet groeien.

Wat in ieder geval vast staat is dat deze lekkere band niet vies is van een feestje. In de zomer van 2010 stonden ze op het hoofdpodium van het Xnoizz Flevo Festival waar ze een flink potje spierballenworship lieten horen. Verder hebben ze getourt al eens eerder getourt met één van de andere artiesten van de EO-Jongerendag: TobyMac.

Deze band heeft een bizar heftige tijd achter de rug. Bij de pakken neerzitten is er echter niet bij voor de mannen uit Dallas, Texas. Steeds vasthoudend aan hun geloof en met hun passie voor muziek, maken ze zich op voor een nieuwe fase. Een – hopelijk – hele mooie nieuwe fase.

Kortom, een knettergoeie line-up waar we erg trots op zijn. Wanneer er nieuws is over artiesten en ander EO-Jongerendagnieuws, lees je dat natuurlijk op onze site!

29-03-2011
Jongeren
https://www.eojongerendag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies