Leger des Heils Najaarsfestival opnieuw in Apeldoorn

Het Leger des Heils Najaarsfestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 oktober en wordt opnieuw gehouden in Schouwburg & Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Muziek het het Leger des Heils zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Voor liefhebbers is dit een dag om niet te missen.

© foto christelijknieuws.nl

Heeft u ook wel eens dat gevoel dat u in een achtbaan zit? Wij mensen zijn altijd volop in beweging, het Leger des Heils is dat ook. Krijgen we iedereen mee in die beweging? Het belangrijkste is, dat we onszelf blijven afstemmen op het ritme van Gods hartslag.

Locatie: Schouwburg & Congrescentrum Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn. De toegang tot het dagprogramma is gratis, vanaf 11.00 uur bent uw welkom op het Gebedseiland en de Informatiemarkt. Daarnaast kunt u tussen 12.00 en 14.30 uur binnenlopen bij een van de workshops. Matthijs Vlaardingerbroek geeft een workshop over jeugdwerk, andere thema’s zijn: Geestelijke groei, In de buurt, Evangelisatie, Ambassadeurschap en Ontmoeting met de Legerleiding.

Diverse koren verzorgen dit jaar mini-optredens in de Rabobank Zaal, aanvang 12.00 uur tot 14.15 uur. Dit jaar is het Leger des Heils weer zichtbaar in de binnenstad van Apeldoorn: op twee locaties worden door diverse muziekkorpsen openluchtoptredens verzorgd.

Voorafgaand aan de middagsamenkomst is er een uniek ‘Together we’re one’- optreden, waarna om 15.00 uur het dagprogramma wordt afgesloten met een samenkomst in de Wegenerzaal met als thema ’Fast Forward’.

Uiteraard vergeten wij de kinderen niet. Het KidsTreff programma is voor kinderen tot 12 jaar in de Hanoszaal en voor jongeren het ‘Hot ’n Holy Festival’ in de Rabobankzaal met veel muziek, entertainment, inspirerende sprekers en speciale gasten.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht, de crèche is vanaf 11.00 uur de hele verdere dag geopend en vanaf diezelfde tijd is er voor kinderen tot 12 jaar een inloop (knutselen, spelletjes,ect.).

Het Leger des Heils Najaarsfestival wordt afgesloten met het Muziekfestival dat om 19.15 uur aanvangt. Uiteraard werken hier onze eigen nationale groepen aan mee: de Amsterdam Staff Band, de Amsterdam Staff Songsters en J-Unit Choir. De speciale gasten voor het Muziekfestival 2011 zijn Samuel Ljungblahd en The Convocation Big Band.

Toegangskaarten voor het Muziekfestival kunt u bestellen door €15,00 over te maken op rekening 7582400 t.n.v. Leger des Heils, Almere, o.v.v. Muziekfestival, het aantal gewenste kaarten en uw adres.

04-07-2011
Muziek
https://www.legerdesheils.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies