Theo Aerts neemt afscheid van bestuur boekenbranche

Theo Aerts was de oprichter van SCB (Samenwerkende Christelijke Boekhandels) en is 14 jaar bij SCB betrokken geweest. In 2005 fuseerde SCB met CLK, en is BCB ontstaan. Bij BCB is hij nog zes jaar bestuurslid geweest. Kortom Theo Aerts heeft zich 20 jaar lang ingezet voor SCB en BCB.

Ter gelegenheid van zijn afscheid als bestuurslid van BCB biedt het bestuur hem en alle BCB-contribuanten en betrokken relaties een bijzonder symposium met Ben Tiggelaar aan. Deze vindt plaats in zalen- en congrescentrum De Aker in Putten op maandagmiddag 30 januari en heeft als thema ‘Leidinggeven aan verandering’.

Theo Aerts is een veelzijdig man, en al jaren actief in de christelijke media. Zo was hij jaren geleden betrokken bij de Pelgrimboekwinkels en het jongerenblad Bottomline. Hij was betrokken bij de oprichting van de bekende Lees & Luistercatalogus, een jaarlijkse uitgave met een breed assortiment nieuwe boeken en muziek van alle christelijke uitgevers. Ook was hij de initiator van de Nederlandse editie van de jongerenbeweging SoulSurvivor. Theo Aerts is momenteel eigenaar van het platenlabel Highway Music en bracht diverse albums op de markt van Soul Survivor, Marcel en Lydia Zimmer, Wim Bevelander en Timon en Michiel. En daarnaast is Theo directeur van de uitgeverij Bread of Life.

De BCB verliest met Theo Aerts een actief en bevlogen bestuurslid met bijzonder veel ervaring in de christelijke uitgeverswereld.

Henk-Jan Oudenampsen
© Henk-Jan Oudenampsen
14-01-2012
Media
https://www.bcbplein.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies