Start van Nationale Week van het christelijke boek

Van 8 t/m 18 maart a.s. wordt voor de 45e keer de landelijke Week van het christelijke boek (WCB) gehouden. Ter gelegenheid van deze tiendaagse, die parallel loopt aan de Nationale Boekenweek, verschijnt het actieboek Volgende week, zelfde tijd? van Gabi de Ridder. De christelijke boekhandel geeft klanten in deze periode bij besteding van € 15,00 aan boeken het actieboek cadeau.

Week van het christelijke boek
De Week van het christelijke boek is een jaarlijks initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak (BCB). De campagne stimuleert het leesplezier, richt zich op leesbevordering en promoot het christelijke boek in het algemeen. De christelijke boekhandel organiseert allerlei activiteiten in deze periode.

Openingsavond in Maassluis
Op dinsdagavond 7 maart start de 45e Week van het christelijke boek met een feestelijke boekpresentatie bij boekhandel Hadassa in Maassluis. Auteur Gabi de Ridder hoopt dan het eerste exemplaar van het boek in ontvangst te nemen. Deze presentatie is gratis toegankelijk.

Actieboek Volgende week, zelfde tijd?
Het actieboek Volgende week, zelfde tijd? is een verhaal over het zoeken naar Gods leiding en de moed om trouw te blijven aan je overtuigingen.
Als Helen op een regenachtige ochtend eerste hulp verleent aan Ralph, slachtoffer van een aanrijding, is dat het begin van een reeks verwarrende ontmoetingen. Hoewel ze elkaar steeds vaker zien, komt Helen nauwelijks iets te weten over Ralph. Welk geheim draagt hij met zich mee?
Terwijl ze worstelt met haar gevoelens voor deze man, houden de mensen om haar heen haar een spiegel voor. Als ze wordt geconfronteerd met de waarheid moet Helen besluiten wie ze wil volgen.

Over de auteur
Gabi de Ridder schrijft eigentijdse christelijke romans in een Nederlandse setting. Ze heeft een vlotte pen en haar boeken zijn echte pageturners. Inmiddels zijn er bij Uitgeverij De Banier drie romans van haar verschenen: Zonder afscheid, Breng me thuis en Geef me moed. Ze schrijft voor een breed lezerspubliek.

Over BCB
De BCB zet zich in voor de belangen van de christelijke boekhandels en uitgeverijen en voor collectieve promotie van christelijke boeken.

Datum: 6 maart 2023
Auteur: BCB – Wendelmoed Knol
Foto: BCB
Website: www.bcbplein.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies