Verkiezing Jeugdleider van het jaar

Heb jij de allerbeste jeugdleider van Nederland in jouw kerk of gemeente? Meld jouw jeugdleider dan voor 16 mei 2012 aan en vertel waarom hij of zij de allerbeste is. Hoe? Gebruik je creativiteit. Een video, foto’s, column of… Hoe leuker je aanmelding, hoe groter de kans. Zorg in ieder geval dat je jeugdleider goed in beeld is.

Op 18 mei worden de vijf beste jeugdleiders bekendgemaakt op eo.nl/jongerendag. Vanaf dat moment kun je stemmen op de website en de facebook-pagina van de EO-Jongerendag. De EO-jury, onder leiding van Manuel Venderbos, neemt die stemmen mee in haar beoordeling, maar hakt wel zelf de laatste knoop. De winnaar wordt 9 juni tijdens de EO-Jongerendag op het podium bekendgemaakt!

Actievoorwaarden

–  Meld je jeugdleider aan van 25 april tot 16 mei 2012 via jeugdleider2012@eo.nl. De vijf beste jeugdleiders worden op 18 mei 2012 bekendgemaakt.

–  De jeugdleider moet aanwezig zijn op de EO-Jongerendag om kans te maken.

–  Alleen jeugdleiders van christelijke kerken en gemeenten maken kans.

–  Stuur met je inzending ook de volgende gegevens mee van jou en je jeugdleider: voor- en achternaam, woonplaats, leeftijd, werk en gezinsstatus. Vermeld ook je kerk en de naam van jullie jeugdgroep. Deze gegevens worden alleen gebruikt door de EO om eventueel contact op te nemen. De naam van je jeugdleider, de kerk en de jeugdgroepnaam kunnen wel op eo.nl/jongerendag en facebook.com/eojongerendag gepubliceerd worden.

–  De vijf beste jeugdleiders krijgen voor 23 mei telefonisch of per e-mail bericht van de EO.

–  De EO heeft het recht de ingestuurde beelden te gebruiken voor de communicatie rond deze verkiezing.

–  Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

© Henk-Jan Oudenampsen
04-05-2012
Jongeren
https://www.eojongerendag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies