Rend Collective naar EO Jongerendag met nieuwe cd

Eén van de hoofdartiesten op de komende EO Jongerendag van 14 juni is Rend Collective. De groep heeft heel wat te vieren deze maanden, en dus heet hun nieuwe cd, die in maart in Nederland verschijnt, toepasselijk ‘The Art of Celebration’!

Het is deze maanden een aaneenschakeling van feestmomenten voor de leden van de Ierse folk/worship groep. Op 1 december trouwde zanger Chris Llewellyn met zijn verloofde Gabby. Ruim twee weken later kregen Rend Collective leden Ali & Gareth Gilkeson een zoon: Arthur Guinness.

De gloednieuwe muziek van de band is toepasselijk opgewekt. ‘The Art of Celebration’ is het derde studioalbum van Rend Collective, dat vanaf nu niet meer ‘Experiment’ in haar naam heeft staan. Op ‘The Art of Celebration’ (in Nederland uitgebracht via Hope Products), heeft de groep samen met Chris Tomlin de song ‘Immeasurably More’ geschreven. Bovendien zingt Audrey Assad mee op het album. De eerste single ‘My Lighthouse’ wordt inmiddels al volop gedraaid op de Nederlandse radio.

Na een aantal succesvolle optredens in ons land keert Rend Collective op 14 juni dus terug op hun grootste podium tot nu toe. Bezoekers van de EO Jongerendag mogen dan aanhaken bij het feest!

Leon van Steensel
© Henk-Jan Oudenampsen
24-01-2014
Muziek
https://www.eojongerendag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies