Kaartverkoop EO-Jongerendag is vandaag gestart

Al veertig jaar komen jaarlijks duizenden jongeren bij elkaar om samen te genieten van schitterende muziek van binnen- en buitenlandse artiesten, inspirerende sprekers en samen zingen op de EO-Jongerendag.

Op zaterdag 14 juni organiseert BEAM, het nieuwe jongerenmerk van de Evangelische Omroep, de 40e EO-Jongerendag. Vanaf vandaag zijn de reserveringslijnen open voor het muziekfeest in GelreDome Arnhem.

Tijdens de veertigste editie van de EO-Jongerendag is het thema ‘ONE’. Naast inspirerende sprekers en worship zijn er schitterende optredens van de Newsboys, Rend Collective en Matt Redman (o.a. bekend van 10.000 reasons).

Speciaal voor jeugdleiders organiseert de EO, samen met JOP en Youth For Christ, ook dit jaar weer een speciaal programma om jeugdleiders te inspireren en te bemoedigen in het jeugdwerk.

Van 6 t/m 12 februari heb jij als EO-lid alvast het privilege om je kaartje te reserveren. Ben je nog geen lid en wil je toch gebruik maken van het privilege om alvast te kunnen reserveren? Wordt dan nu doorlopend lid en ontvang een leuk cadeau naar keuze.

Het reserveringstraject in het kort:

– Je kunt per persoon 1 ticket voor €5,- reserveren (+ €2,50 reserveringskosten). In totaal betaal je dus €7,50 per persoon.

– Begin mei 2014 worden de kosten van het EO-Jongerendag ticket automatisch afgeschreven van het door jou opgegeven rekeningnummer.

– reservering kun je niet annuleren/wijzigen.

– Ga je met vrienden? Let op dat je voor dezelfde ingang reserveert!

De EO-Jongerendag is een EO-ledenevenement. Het is daarom voor iedere persoon die deelneemt aan de EO-Jongerendag, verplicht lid te zijn. Ben je nog geen EO-/BEAM-lid? Word dan nu BEAM-lid en ontvang een welkomstcadeau naar keuze.

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
07-02-2014
Jongeren
https://www.eojongerendag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies