Themadag Chris: Maak ze sterk

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich snel ontwikkelt en waar van alles op hen af komt. Hoe help je hen stevig in hun schoenen te staan? Chris organiseert op zaterdag 24 mei 2014 de themadag ‘Maak ze sterk’.

Tijdens de themadag geeft Wietske Noordzij, algemeen manager Chris, een seminar over weerbaarheid, gevolgd door twee workshoprondes om dieper op een onderwerp in te gaan. Daarnaast vindt de presentatie plaats van het nieuwe boek (uitgeverij Ark Media): Maak ze sterk van Wietske Noordzij en Erik Smit. De themadag ‘Maak ze sterk’ is een inspirerende dag voor ouders, opvoeders, kinderwerkers, jeugdleiders en andere belangstellenden, om te bouwen aan een nieuwe generatie die stevig op zijn benen staat.

Wietske Noordzij, algemeen manager Chris: “In mijn werk bij Chris zie ik hoe groot de impact is die we als ouders, kinderwerkers, jongerenwerkers, familie, leerkrachten en omgeving kunnen hebben. Deze themadag is er om elkaar te bemoedigen en te inspireren. We organiseren workshops over thema’s waar mensen het meest mee te maken krijgen: pesten, media, groepsdruk en zelfbeeld. We kunnen zoveel betekenen. Die prachtige kinderen en jongeren om ons heen zijn dat meer dan waard!”

Esther van Reenen
© Henk-Jan Oudenampsen
10-04-2014
Jongeren
https://www.chris.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies