Zakelijke impuls voor Fiets voor een Huis 2015

De sponsoractie Fiets voor een Huis, een samenwerking tussen Wereldfoundation en Woord en Daad, krijgt steun uit het bedrijfsleven! Accountantskantoor Van Harberden uit Veenendaal staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, en zet zich het komende jaar zowel op commercieel als op organisatorisch terrein in voor de actie.

De samenwerking met Van Harberden heeft vooral als doel om meer bedrijventeams te werven, onder andere door het geven van voorlichting en het aanbieden van arrangementen. Daarmee wordt het voor bedrijven eenvoudiger om deel te nemen. Ook zet een aantal medewerkers van het Veenendaalse accountantskantoor zich als vrijwilliger in voor de organisatie van het evenement, dat op 22 augustus 2015 in Frankrijk plaatsvindt.

De deelnemers aan het evenement beklimmen de Galibier, een bergtop in de Franse Alpen. De keuze is om (hard)lopend of fietsend de 1200 hoogtemeters af te leggen. Voorafgaand aan deze sportieve prestatie verzamelt elke deelnemer minimaal € 1.000 aan sponsorgelden.

De actie Fiets voor een Huis wordt jaarlijks georganiseerd en heeft als doelstelling het verzamelen van sponsorgelden ten behoeve van de huizenbouw in Bangladesh. De sponsorgelden worden in Bangladesh als microkrediet verstrekt aan arme gezinnen om daarvan een stevig huis te bouwen. Het evenement vond dit jaar plaats op 30 augustus en bracht meer dan € 300.000 op. Hiermee kunnen 300 huizen worden gebouwd.

Op de foto: Staand, van links naar rechts: Hans van Veldhuizen (Mede eigenaar Van Harberden), Arry Wegdam (projectmanager Wereldfoundation), Henriette Barten en Jacob van der Sluys (enkele medewerkers Van Harberden).

Zittend, van links naar rechts: Anton van Steenis (Mede eigenaar Van Harberden), Wim Hasselman (Projectmanager Woord en Daad) en Gerald Holtvlüwer (Oprichter Wereldfoundation).

Anton van Steenis
Woord en Daad
26-09-2014
Hulpverlening
https://www.woordendaad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies