HGJB presenteert Op Toonhoogte op After Summer Praise

AANKONDIGING – De HGJB zal op zaterdag 12 september de bundel Op Toonhoogte officieel presenteren. Dit zal gebeuren tijdens de After Summer Praise: de jaarlijks terugkerende afsluiting van de vakantie én de start van het nieuwe seizoen. Honderden jongeren zullen ’s avonds aanwezig zijn in de Goudse St. Janskerk en de presentatie bijwonen.

De vernieuwde liederenbundel bevat het beste en bekendste uit diverse tradities, werkt samenbindend voor jong en oud en is aantrekkelijk in prijs en uitvoering. De selectie van 568 liederen uit verschillende tradities maakt deze bundel bijzonder geschikt voor het jeugdwerk, gezinnen en ontmoetingen tussen jongeren en ouderen in de gemeente.

Tien jaar geleden verscheen de vorige editie van Op Toonhoogte. Duizenden exemplaren vonden hun weg naar kerken, maar ook naar andere bestemmingen als scholen en vakantiegroepen. Inmiddels zijn er veel nieuwe liederen geschreven of worden bestaande liederen ontdekt. Met een revisie van Op Toonhoogte komt de HGJB tegemoet aan de wens van jongeren en ouderen om aan te sluiten bij de doorgaande ontwikkelingen in de liedcultuur.

De nieuwe bundel is in twee edities verkrijgbaar: een teksteditie en muziekeditie. Beide zijn te koop via de webshop van de HGJB en in de plaatselijke (christelijke) boekwinkel.

Hans Alderliesten
HGJB
31-08-2015
Muziek
https://www.hgjb.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies