Spraakmakende film Unplanned toch naar Nederland

Met de producenten van de film Unplanned is het contract getekend om deze spraakmakende film over het aangrijpende levensverhaal van Abby Johnson naar Nederland en Vlaanderen te halen. In de Verenigde Staten en Canada zorgde deze film al voor veel gespreksstof.

Schreeuw om Leven zette zich in om de film hierheen te krijgen, samen met partners uit de Benelux zoals de Belgische pro-life-organisatie ProVita en uitgeverij NEEMA. De planning is dat de film eind oktober/begin november in Nederland wordt vertoond.

De succesvolle christelijke verfilming van het biografische boek van Abby Johnson (Ongepland, uitgeverij De Banier) komt na de zomervakantie naar Nederland. De film gaat over het leven van Abby Johnson, een voormalige directrice van een abortuskliniek die eens moest invallen voor een assistente tijdens een abortus. Toen ze via de monitor zag wat een abortus is, raakte ze zo van slag dat ze niet meer wilde werken in deze industrie

Ze werd pro-life activiste en is momenteel één van de meest gehoorde stemmen binnen de beweging.

Na haar succesvolle boek doet de verfilming het dus ook erg goed. Van de debuterende films was ‘Unplanned’ zelfs de op één na best bezochte film. Dat kan gerust een klein wonder genoemd worden, gelet op de vele belemmeringen die tijdens de promotie van de film werden opgeworpen. Chuck Konzelman, één van de twee regisseurs van de film, deed zijn relaas hierover voor een commissie.

Schreeuw om leven
Videostill – trailer
08-08-2019
Media
https://www.schreeuwomleven.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies