Thema HGJB-Scholierenweekend: Veelkleurig

Van 21 t/m 24 februari zijn tieners vanaf 13 jaar welkom in het jongerenklooster Nieuw Sion, Diepenveen voor het HGJB-Scholierenweekend. Scholierenweekend is de combinatie van ontdekken wie God is, gezelligheid, helemaal jezelf zijn, andere jongeren ontmoeten en praten over God en het christelijke geloof! Een tienerweekend vol verdieping, vrienden en gezelligheid.

Het thema is ‘Veelkleurig’. Over Jozef die veelkleurige kleding kreeg, maar ook over de manieren waarop God werkt. Tijdens het Scholierenweekend ontmoeten tieners andere christelijke jongeren en komen ze samen om het met elkaar te hebben over het geloof. Daarnaast leren ze God beter kennen tijdens de samenkomsten en de Bijbelstudies. De samenkomsten waarderen de tieners enorm. Zo zegt een van de tieners in de enquête: ‘Alle diensten waren mooi. De laatste dienst sprong er wel uit. Die was mooi, emotioneel en toch super vrolijk!’

Een deelnemer van het Scholierenweekend van oktober 2019 zegt: ‘Scholierenweekend is het weekend waar je heel veel met het geloof bezig bent en dat vind ik heel fijn, want ik voel me bij het HGJB-Scholierenweekend echt thuis!’ Naast de Bijbelstudies en samenkomsten is er ook genoeg tijd voor de tieners om te ontspannen met leuke workshops en spellen.

Twee keer per jaar organiseert de HGJB het Scholierenweekend. Wil je meer informatie over het HGJB-Scholierenweekend? Kijk dan op de website via de link hieronder.

HGJB – Gerrina Bakker
HGJB
28-01-2020
Jongeren
https://www.hgjb.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies