TeenStreet Summercamp gaat door

Dankbaar kan Operatie Mobilisatie je vertellen dat TeenStreet van 4-8 augustus mag plaatsvinden conform de coronarichtlijnen. Er is nog plek om je in te schrijven! Met dit zomerkamp willen de medewerkers van OM iedereen weer een stukje hoop bieden, juist nu in deze tijd.

Uit onderzoek van de NOS blijkt dat tieners elkaar willen opzoeken en dat veel tienerkampen daarom volgeboekt zitten. Eenzaamheid en uitzichtloosheid is onder de tieners hard gestegen, wat is nu de zin van het bestaan? We willen hen bemoedigen, samen God zoeken en ze onderdompelen in de liefde van Jezus.

Ken jij nog iemand die dit gave zomerkamp niet mag missen? Nodig hem of haar dan uit. Iedereen is meer dan welkom! Aanmelden kan nog tot donderdag 29 juli.

Vicki vindt Jezus 12 jaar ná TeenStreet

De eerste keer dat ik de aanwezigheid van de Heilige Geest voelde was tijdens TeenStreet in Duitsland. Ik was toen 15 jaar oud en ik was zo overweldigd door Gods liefde voor mij! Ik voelde een vrede zoals ik die nog nooit eerder had gevoeld. Al mijn angst en zorgen verdwenen als sneeuw voor de zon. Eenmaal thuis ervaarde ik die vrede nog steeds, maar ik vond het steeds moeilijker om me echt te verbinden aan God.

Totdat ik 12 jaar later terugkeerde naar TeenStreet, deze keer in Australië. Hier voelde ik God’s aanwezigheid opnieuw en deze keer heb ik de keuze gemaakt om mijn vrede niet meer los te laten. Ik koos bewust om in God Zijn aanwezigheid te blijven leven. Sinds die ene dag leef ik iedere dag in én met Hem en voel ik God heel dichtbij. Zijn tastbare aanwezigheid! Ik zal nooit de enorme impact vergeten die TeenStreet op mijn leven heeft gehad en nu nog steeds heeft.

Eva voelde de liefde van God

“Vijf jaar geleden ging ik voor het eerst naar Teenstreet Summercamp! Ik ben gelovig opgevoed, maar wilde eigenlijk niks van God afweten. Omgepraat door een vriendin was ik dan toch maar meegegaan voor de ‘gezelligheid’.

Blij verrast ben ik tijdens mijn eerste zomerkamp in Duitsland ontzettend geraakt door Gods liefde: door de muziek, diensten en mensen om mij heen die Gods liefde aan mij lieten zien. Naast een ontzettend gave week te hebben gehad, ben ik zelf opzoek gegaan naar God en heb ik een relatie met Hem mogen opbouwen. Elk jaar kijk ik er enorm naar uit om weer naar Teenstreet te gaan, daar nieuwe vrienden te maken, heel veel plezier te hebben en God te ervaren!

We zijn nog opzoek naar coaches!

Heb jij een hart voor jongeren en wil jij investeren in hun relatie met Jezus? We zijn nog opzoek naar coaches! Minstens 5 mannen en 4 vrouwen. Meld je aan en deel uit van wat God jou heeft gegeven.

Jíj kunt tieners discipelen én aanmoedigen om een (h)echte relatie met Jezus aan te gaan en tieners te laten groeien in hun relatie met Jezus!

Jíj als coach bent van grote waarde. Een coach binnen TeenStreet is iemand die dichtbij de tieners staat, zijn leven deelt, beschikbaar is, een voorbeeld is, gevoelig is voor wat God aan het doen is en Jezus laat zien in je dagelijks leven. Sommige tieners hebben al jarenlang een relatie met Jezus en anderen zijn daar nog maar net mee bezig. Jíj als coach zal veel kansen krijgen om te laten zien en te vertellen wat Jezus heeft gedaan in jou leven. Dit kan echt levens veranderend zijn voor tieners. Tieners zijn opzoek naar echtheid! Tieners zijn opzoek naar een coach die ze vanuit een eigen levende relatie met Jezus kan discipelen én aanmoedigen om te groeien.

Jij bent als coach, eventueel samen met een co-coach, verantwoordelijk voor de tieners in je small groep. Deze groep bestaat uit 5-6 jongeren van je eigen geslacht. Als coach ben je verantwoordelijk voor het leiden van de NET-tijd en je trekt met de tieners op gedurende het programma. Onze droom is dat jij, als (co)coach, tijdens het programma een voorbeeld bent voor tieners, maar daarnaast bidden wij dat, jij door het jaar heen, ook een voorbeeldrol mag hebben voor de tieners. Zie jij jezelf nog niet als coach, maar heb je wel het verlangen om je meer te ontwikkelen in coaching vaardigheden binnen tienergroepen dan willen we jou als co-coach uitnodigen om samen met een coach op te trekken tijdens onze programma’s.

Lijkt het jou supergaaf om als (co)coach betrokken te zijn bij TeenStreet? Kijk voor meer informatie bij de verschillende onderdelen en laat het ons weten!

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
22-07-2021
Jongeren
https://www.operatiemobilisatie.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies