Gerard van Manen: Tijdens de eerste coronagolf kwam ik zonder werk te zitten

Tijdens de eerste coronagolf kwam ik zonder werk te zitten. Die gebeurtenis was voor mij de aanleiding om mijn hart te volgen: sportieve doelstellingen combineren met het steunen van goede doelen.

Via een collega, wiens broertje met Mercy Ships meegaat als vrijwilliger, ontdekte ik het mooie werk dat zij doen. Mercy Ships biedt niet alleen directe medische ondersteuning, maar heeft ook blijvende impact, bijvoorbeeld door gezondheidswerkers op te leiden en landbouwprogramma’s te bieden waardoor mensen zelfvoorzienend worden.

Zodoende koos ik graag voor Mercy Ships als goede doel van mijn volgende uitdaging: de Mudmasters Marathon. Op 25 september ga ik letterlijk door de modder voor Mercy Ships. Het parcours – met diverse obstakels – is maar liefst 42.195 meter lang. Per kilometer wil ik graag 100 euro ophalen voor Mercy Ships. Maar, stiekem hoop ik wel dat het meer gaat worden…

Een marathon is wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar iedereen kan op zijn of haar eigen manier een steentje bijdragen. Via de website van Mercy Ships kon ik heel makkelijk mijn eigen actiepagina aanmaken. Doet u/jij mee? Samen maken we medische zorg mogelijk voor ieder mens!

Gerard van Manen

Supporter van Mercy Ships

PS: als u wilt, kunt u mijn actie nog steunen! Bekijk mijn en de andere acties via deze link.

Mercy Ships – Gerard van Manen
Mercy Ships
27-08-2021
Hulpverlening
https://www.mercyships.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies