Mars voor het Leven op zaterdag 13 november

Vanuit Den Haag wordt op zaterdag 13 november een interactieve Mars voor het Leven livestream van anderhalf uur uitgezonden via de website, YouTube en Facebook, TV-zender Family7 en de Reformatorische Omroep. Het programma start om 14.00 uur. Onderdeel van de livestream is een kleine mars met 500 personen. Social media activiteit met #MarsvoorhetLeven houden we bij op de social wall.

Belangrijk: Kom niet zelf naar Den Haag maar kijk naar de livestream en verspreidt de boodschap op social media op zaterdag 13 november.

Bekijk de Livestream van 2019 terug:

Presentatie: Sara van Oordt & Riekelt Pasterkamp

Muziek: Delise

We komen niet zoals gebruikelijk met duizenden bij elkaar om op één locatie onze boodschap te delen met Nederland. Op diverse manieren laten we samen online het positieve pro-life geluid horen, zodat de samenleving niet om #MarsvoorhetLeven heen kan.

Om te laten zien dat heel Nederland dit jaar ‘meeloopt’ met de Mars voor het Leven, vragen we u om een creatieve pro-life foto te maken bij uw plaatsnaambord en die foto te delen. Hieronder ziet u het voorbeeld van een deel van het personeel van Schreeuw om Leven. We zijn benieuwd naar uw foto! Als u zelf een demonstratiebord maakt, let er dan op dat het een positieve pro-life boodschap is. U kunt ook borden of een levensvlag bij ons bestellen.

Eigen creaties/foto’s via hashtag #MarsvoorhetLeven

Deel in de Week van het Leven, maar vooral op 13 november tijdens de Mars voor het Leven, uw creatie via uw sociale media. Op die manier kunt u dit jaar uw stem laten horen tijdens de Mars voor het Leven.

Mars voor het Leven
Mars voor het Leven
06-10-2021
Media
https://www.schreeuwomleven.nl/marsvoorhetleven/

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies