Oudejaarsconference Rob Favier: de Favier variant van 2021

Een succesvolle reeks van zeven jaar met oudejaarsconferences werd vorig jaar doorbroken door een virus. Maar met vier conference voorstellingen waagt Rob Favier nu toch weer een poging om het bewogen jaar 2021 te bespreken. Dat doet hij op veler verzoek maar ook op zijn geheel eigen wijze, die garant staat voor veel plezier met een lach en soms een traan.

Zijn aanpak is op zijn zachtst gezegd een variant op de wijze waarop het nieuws doorgaans wordt gebracht. Het inspireerde hem om, ook gelet op andere ‘varianten’ die het jaar bepaalden, de voorstellingen ‘De Favier Variant’ te noemen.

Voor de vier voorstellingen wordt Rob Favier begeleid door zijn vaste ‘oudejaarsconference kwartet’: Jan Willem van Delft (piano), Mark Dekkers (bas), Steven Favier (drums) en Paul van der Feen (saxofoon en klarinet). Het beloven weer avonden te worden die niet snel vergeten zullen worden. Rob Favier omlijst zijn verhalen met scherpe en indringende liedjes die een knipoog nooit schuwen. En met gevoel voor feestelijk cabaret brengen andere liedjes gegarandeerd een glimlach op je gezicht.

De conference voorstellingen van Rob Favier staan bovendien bol van de spitsvondige (woord)grappen, niet-kwetsende humor en interactie met de zaal die hem zo op het lijf geschreven zijn. Er is altijd wel een rode draad te ontwaren die dieper gaat dan de waan van de dag. Hoe je de voorstelling ook beleeft: ‘De Favier Variant’ laat je op een unieke manier op 2021 terugkijken!

Over Rob Favier

Als hij geen oudejaarsconference hoeft te schrijven, komt zanger, spreker, dichter en liedjesschrijver Rob Favier op veel verschillende gelegenheden en zingt hij voor allerlei soorten mensen: van kleine bijeenkomsten tot grote congressen, van kerkdiensten tot politieke debatten. Ook gaf hij met zijn band een aantal concerten in India, waar hij o.a. optrad voor de allerarmsten.

Een aantal van zijn liedjes is in het Engels vertaald. Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Hij verzorgt een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Tenslotte heeft hij nog eens zeven cd’s gemaakt, drie boeken geschreven en is er een songbook met 21 liedjes van zijn hand uitgegeven

Events4Christ
© Henk-Jan Oudenampsen
28-10-2021
Media
https://www.robfavier.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies