Weer normale Zomerconferentie New Wine

Stichting New Wine wil dit jaar weer een fysieke Zomerconferentie aanbieden. Deze is gepland van zaterdag 23 juli tot vrijdag 29 juli op landgoed Velder in Liempde. Het thema van de conferentie is ‘United’. Vrij vertaald: verenigd.

Hoofdsprekers zijn dit jaar het Britse voorgangersechtpaar Tim en Rachel Hughes. Tim en Rachel gaan voor in de Gas Street Church in Birmingham. Tim is ook een bekend musicus en schreef onder andere het christelijke lied Light of the world.

New Wine koos voor het thema ‘United’, omdat de organisatie denkt dat er grote behoefte is onder christenen om na een lange periode met lockdowns weer de verbondenheid met Jezus, met de kerk en met elkaar te vieren en ook te versterken. Tijdens de conferentie zal er alle tijd zijn voor aanbidding, ontmoeting, bijbels onderwijs en persoonlijk gebed.

In de afgelopen twee jaar bleek een ‘normale’ conferentie helaas onmogelijk in Liempde. Dit jaar verwacht en hoopt New Wine dat het kan doorgaan. De organisatie biedt aan iedereen die zich inschrijft voor de zekerheid wel aanvullende annuleringsvoorwaarden aan.

Voor wie de conferentie wil meemaken deze zomer: tot 1 maart geldt een speciale vroegboekkorting. Deelnemers kunnen een week lang kamperen op het terrein en het hele programma volgen, maar het is ook mogelijk om alleen een dag te komen. Daarnaast kunnen mensen zich aanmelden als medewerker.

Charlotte Scholtens
© Toff-fotografie – Tobias Huizing
11-02-2022
Kerk
https://www.zomerconferentie.new-wine.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies