Kijkje in de klas door CHE en basisscholen

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) organiseert i.s.m. met diverse basisscholen door het land informatieochtenden ín de klas. Belangstellenden voor het beroep van leerkracht in het basisonderwijs krijgen de mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met het vak.

In de week van 14 tot en met 18 maart vindt deze actie plaats op basisscholen in Apeldoorn, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Huizen, Nijkerk, Putten, Rotterdam en Veenendaal.

Het beroep van leerkracht is een boeiend beroep, dat is het afgelopen jaren tijdens de coronaperiode duidelijk geworden. Om te ervaren hoe het beroep er in de dagelijkse praktijk uitziet organiseert de CHE LEERKRACHT LIVE. Tijdens deze ochtenden van 9.00 – 11.30 uur ontdekken belangstellenden het basisschoolleven.

Er is grote behoefte aan goede leerkrachten op christelijke basisscholen die bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarom werkt de CHE samen met veel basisscholen door het hele land. Iedereen die belangstelling heeft voor het beroep van leerkracht is welkom. Hoe oud of jong je ook bent. Of je in voltijd of deeltijd wilt studeren. Je bent welkom.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.che.nl

Praktijkpabo

Op dinsdag 15 maart 2022 vanaf 20.00 uur zijn belangstellenden eveneens welkom op de basisschool ’t Speel-Kwartier te Veenendaal. Aanmelden via www.che.nl/praktijkpabo-veenendaal. Op deze avond geeft de CHE samen met de leerkrachten voorlichting over werken en leren op deze basisschool.

CHE
© Toff-fotografie – Tobias Huizing
08-03-2022
Onderwijs
https://www.che.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies