Benoemingen in College van Bestuur Christelijke Hogeschool Ede

Jannette Meiling per 1 april 2024 benoemt tot derde lid van het CvB. De Raad van Toezicht (RvT) van de CHE heeft Jan Hol en Pieter Oudenaarden voor een nieuwe termijn in het college van bestuur (CvB) van de CHE benoemd. Jan Hol wordt van augustus 2024 tot augustus 2026 voor een tweede termijn benoemd. In 2026 treedt Jan terug uit het CvB. Hij is dan 68 jaar.

Pieter Oudenaarden

Pieter Oudenaarden gaat een derde termijn van vier jaar in het CvB in, ingaande per 1 januari 2025. Om de stabiliteit en continuïteit in het CvB te waarborgen benoemt de RvT Jannette Meiling per 1 april 2024 tot derde lid van het CvB. Wanneer Jan Hol in augustus 2026 terugtreedt, zal Pieter Oudenaarden de rol voorzitter van het CvB overnemen. Pieter en Jannette vormen dan samen het CvB.

Jannette Meiling

Jannette Meiling is vanaf 2017 directeur van de Educatie-opleidingen van de CHE. Ze is momenteel ook verantwoordelijk voor het deeltijdonderwijs van de CHE en voor de beleidsportefeuille Onderwijs.

Pieter Jaap Aalbersberg

Pieter Jaap Aalbersberg, voorzitter van de RvT: ‘De RvT vindt de interne doorstroom van talent belangrijk. Jannette Meiling is een ervaren directeur die het hbo grondig kent en een goede drager van de christelijke identiteit van de CHE is. Met haar benoeming in het CvB heeft CHE in 2026, als Jan Hol terugtreedt, een ervaren CvB dat goed op elkaar is ingespeeld en dat de strategische koers van de CHE kan vasthouden en uitvoeren.’

Over de CHE

De CHE is een community; een christelijke leer- en werkgemeenschap waar medewerkers en studenten vorm geven aan een hoogwaardig en innovatief klimaat van hoger beroepsonderwijs en kennisontwikkeling.

In deze community is de student, de lerende, het middelpunt. Hij wordt gevormd, toegerust en opgeleid tot een startende professional, zich bewust van z’n maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid.

Dienstbaar hieraan investeert de CHE gericht in onderzoek en kennisontwikkeling. Om onze eigen metier te voeden, te versterken en te verdiepen, maar ook om te kunnen delen, dienstbaar aan het werkveld en het geheel van de samenleving.

Web: www.che.nl
Foto: CHE

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies