Open dag CHE met Escaperoombus voor werving leerkrachten Basisonderwijs

De escaperoombus van ‘Skills voor de klas’ maakt studiekiezers warm voor het beroep Leerkracht Basisonderwijs. De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) organiseert op zaterdag 26 maart a.s. van 10.00 – 15.00 uur een Open Dag in het gebouw aan de Oude Kerkweg 100 te Ede. Of je nu op zoek bent naar een opleiding in zorg, onderwijs, ICT of het bedrijfsleven. Je bent bij de CHE aan het juiste adres.

Open Dag CHE voltijdopleidingen

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) organiseert op zaterdag 26 maart a.s. van 10.00 – 15.00 uur een Open Dag in het gebouw aan de Oude Kerkweg 100 te Ede. Of je nu op zoek bent naar een opleiding in zorg, onderwijs, ICT of het bedrijfsleven. Je bent bij de CHE aan het juiste adres. Docenten en studenten van de voltijdopleidingen Bedrijfskunde, HBO ICT, Communicatie, Journalistiek, Human Resource Management, Theologie, Leraar Basisonderwijs, Praktijkpabo, Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing, Social Work en Verpleegkunde staan voor je klaar en geven voorlichting over de onderwijsprogramma’s.

Programma

Tijdens de Open Dag is er een doorlopend programma. Er is een markt met informatie over o.a. studiekosten en – financiering, toelatingseisen, op kamers gaan. De studentenverenigingen zijn aanwezig. Ook kun je sfeer proeven in het gebouw en de praktijklokalen van de opleidingen bezichtigen.

Escaperoombus – Skills voor de klas

Eenmalig is de escaperoombus aanwezig van ‘Skills voor de klas’. De campagne ‘Skills voor de klas’ laat studiekiezers op een bijzondere manier ontdekken of zij skills voor de klas hebben. De campagne is bedoeld om het werken in het basisonderwijs te promoten en te laten zien hoe mooi en veelzijdig het beroep van leerkracht is. Scholieren denken in een ‘normale’ stadsbus te stappen, maar ze komen in een echt ‘klaslokaal’ terecht.

Gratis studiekeuzeworkshop

Weet jij niet zeker welke studie het beste bij joú past? Meld je dan aan voor de gratis studiekeuzeworkshop tijdens deze Open Dag van 11.00 – 12.00 uur. Deze workshop wordt gegeven door Xandra Koops, studiekeuzecoach bij Inspiratiemotor.

15 x beste hogeschool van Nederland & 5 topopleidingen

De CHE is door de Keuzegids beoordeeld en voor de 15e uitgeroepen tot beste (middelgrote) hogeschool van Nederland. De opleidingen Bedrijfskunde, Human Resource Management, Communicatie, Social Work en Verpleegkunde zijn beoordeeld als ‘Topopleiding’. De opleiding HBO-ICT bestaat drie jaar op de CHE en is uitgeroepen tot nummer twee van alle HBO-ICT opleidingen in Nederland.

Meer informatie en aanmelden

Programma

Er wordt een doorlopend programma aangeboden. Je kiest op het aanmeldformulier aan inloopmoment. Er zijn inloopmomenten om 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur. Zit een inloopmoment vol, kies dan een ander tijdstip.

Hoe ziet de Open Dag er uit?

– Bij binnenkomst staat de koffie, thee en een taartje voor je klaar in het Atrium.

– Je ontvangt een informatietasje met het programma van de Open Dag.

– Kijk rond bij de opleiding(en) die jou interessant lijkt.

– Volg de voorlichting of een demonstratie, neem een kijkje in de praktijklokalen, zoals de tv-studio.

– Spreek met studenten en docenten. Zo ontdek je of een opleiding bij je past.

– Tussendoor ontdek je op de informatiemarkt in het Atrium alles over op kamers gaan en maak je kennis met studentenverenigingen.

CHE
Escaperoombus
14-03-2022
Onderwijs
https://www.che.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies