Sara en Noah vertrekken met hun bus richting Oost-Europa

VIDEO – Over een tijdje vertrekken Sara en Noah met hun bus richting het oosten van Europa om daar aan te sluiten bij de projecten van Operatie Mobilisatie. Tijdens het zendingsweekend deden zij inspiratie op en ontdekten zij de kracht van het samen doen, waarbij ze instappen in Gods missie.

“We willen met ons busje rondreizen en sluiten aan bij projecten van OM. Tijdens het weekend hebben we vooral ervaren dat dit niet het avontuur van ons tweetjes is, maar dat we aan mogen sluiten bij Gods plannen!”

Wat is jouw rol in Gods missie? Misschien vraag jij je dat al heel lang af. We nodigen je uit om naar ons volgende zendingsweekend op 28-30 oktober te komen, om samen te onderzoeken hoe jij kan meebouwen aan Gods koninkrijk! Aanmelden kan via: Operatie Mobilisatie

Operatie Mobilisatie
Videostill – Operatie Mobilisatie
15-04-2022
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies