Tijdens Opwekking: The Global Mission Express

The Global Mission Express is een interactieve, uitdagende én levensveranderende ervaring opgebouwd in een vrachtwagen. Het is een unieke experience die ons herinnert aan Gods missie met deze wereld. Als deelnemer, of beter gezegd reiziger, beleef je allerlei inspirerende scenes. Hierin zal je van dichtbij zien en ervaren dat de wereld Jezus nodig heeft. Hij is het antwoord op alle vragen en wij als gelovigen hebben daar een geweldige rol in gekregen.

Hoe dat er voor jou uitziet… ga je ontdekken. Kortom The Global Mission Express is een rondreizende belevenis om christenen te mobiliseren én activeren. Het mooi is: de Express kan ook bij jou op de oprit staan. We zijn graag aanwezig bij jouw kerk, event en/of inspiratie dag!

Het eerste moment wanneer jij The Global Mission Express kunt beleven is tijdens Opwekking, van 3-6 juni. Je bent van harte welkom als deelnemer, maar deze experience kunnen we natuurlijk niet draaien zonder enthousiaste vrijwilligers. Wil jij bijdragen aan de beleving? Meld je dan hieronder aan. We houden jullie via deze pagina graag op de hoogte, van de bouw van de vrachtwagen tot en met de unieke experience.

Operatie Mobilisatie
© Henk-Jan Oudenampsen
19-05-2022
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies