HGJB viert jubileum met concert van de band Sela

BILTHOVEN – Op zaterdag 18 juni viert de HGJB haar 111-jarig bestaan. Dat doet de jongerenorganisatie met een jubileumconcert met de band Sela. Tijdens het avondvullende programma blikt de HGJB terug op de herinneringen en verhalen die gemaakt zijn en dankt de organisatie God voor het werk dat ze mocht doen.

Dat de HGJB de band Sela uitnodigt voor een jubileumconcert is niet zomaar. 17 jaar geleden werd de band bij elkaar gebracht door de HGJB. Adrian Roest, pianist van Sela, vertelt: ‘De HGJB wilde bij de Op Toonhoogte-bundel een cd uitbrengen. Daarom werd er een band bij elkaar gezocht. Ik vind het bemoedigend dat initiatieven die door zo’n organisatie genomen worden, kunnen groeien tot wat wij nu zijn. Dat vind ik hoopvol.’

Naast het optreden van Sela is er op de avond veel ruimte om herinneringen aan de HGJB op te halen. Zo zal er een podiumgesprek zijn over de activiteiten door de generaties heen. Verschillende gasten, van jong tot oud, vertellen over hun tijd met de HGJB. Ook zullen betrokkenen danken voor het werk dat de jongerenorganisatie de afgelopen 111 jaar mocht doen. Natuurlijk is er op de avond ook ruimte voor ontmoeting en gesprek.

Het concert is op zaterdagavond om 20.00 uur in De Fontein in Nijkerk.

HGJB – Alice de Graaf
© Henk-Jan Oudenampsen
17-06-2022
Muziek
https://www.hgjb.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies