Sponsorloop van Kerstenschool levert fors bedrag op voor Guatemala

De leerlingen van de Ds. G.H. Kerstenschool in Borssele hebben enorm hun best gedaan. Stagejuf Ilona Zegers van Driestar Educatief organiseerde op school een sponsorloop. De opbrengst was bestemd voor Geef ze een TIEN! in Guatemala.

Geef ze een TIEN!

Via de actie Geef ze een TIEN! wordt geld opgehaald om de kwaliteit van het onderwijs wereldwijd te verbeteren. Juffen en meesters in Guatemala ontvangen bijvoorbeeld goede trainingen, zodat ook de leerlingen in Guatemala goed onderwijs krijgen.

Bedankt!

Alle groepen kregen een presentatie en vervolgens ging men aan de slag. Dit leverde het fantastische bedrag op van: €7.050,75!

De ds. G. H. Kerstenschool is een reformatorische streekschool in Borssele, met een betrokken team en een gezellige sfeer. Sinds 2008 beschikken ze over een prachtig gebouw aan de Cleeuwendamme in Borssele. Deze kernwaarden hebben een duidelijke plaats gekregen in ons logo. Verbondenheid is vooral verbonden zijn aan Gods Woord, de Bijbel en daarnaast verbonden zijn aan elkaar als leerkrachten, leerlingen en ouders. Verantwoordelijkheid is vooral zorg dragen voor jezelf, de ander en de spullen om je heen. Door vorming, ontwikkelen en leren willen we iedereen tot persoonlijke bloei laten komen.

Geef ze een TIEN!

Speciaal voor scholen heeft Woord en Daad actiematerialen ontwikkeld:

– Bouwplaten waarmee kinderen een mooie kijkdoos kunnen maken;

– Kluskaarten waarmee met verschillende klusjes 10 euro wordt opgehaald;

– Muntkaarten waarmee 10 euro gespaard kan worden;

– Sponsorlijst met draaiboekje voor sponsorloop;

– Interessante lessenserie over onderwijs in verschillende landen.

De materialen zijn te bestellen via dit formulier

Woord en Daad
Woord en Daad
28-06-2022
Hulpverlening
https://www.woordendaad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies