Tim en Rachel Hughes te gast op de New Wine Zomerconferentie

De New Wine Zomerconferentie gaat morgen van start in Liempde. Het thema: ‘United – Heer breng ons samen en vernieuw ons’. Hoofdsprekers zijn de Britse Tim en Rachel Hughes van de Gas Street church in Birmingham. Zo’n vijfduizend christenen uit allerlei kerkelijke stromingen ontmoeten elkaar op het groene Landgoed Velder in het Brabantse Liempde.

Zij zullen tijdens de diensten ingaan op het begrip koinonia. Koinonia is een Grieks woord dat zoveel betekent als ‘diepe gemeenschap’, of ‘samen in hetzelfde delen’. ‘Verbondenheid’ is te zwak uitgedrukt, het gaat veel dieper dan dat: op het niveau van je diepste wezen, de grond van je bestaan, dat waarvoor en van waaruit je lééft, is er eenheid, leven op dezelfde adem.

Het evenement is onderdeel van stichting New Wine Nederland. Dit is een internationale beweging van kerken die ernaar streeft gelovigen aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten. Dit om in de kracht van de Geest te laten zien wat de komst van Gods Koninkrijk betekent in de eigen kerk. Aanbidding, bijbels onderwijs en persoonlijk gebed nemen een belangrijke plaats in tijdens de conferentie.

Thema: United

Dit jaar is het evenement van zaterdag 23 juli tot vrijdag 29 juli. Het thema is ‘United’. Vrij vertaald: verenigd. Een mooi thema om na een lange periode van op onszelf te zijn teruggeworpen door lockdowns, onze verbondenheid met Jezus, met de kerk en met elkaar weer te vieren en ook te versterken.

Tim en Rachel Hughes

Hoofdsprekers zijn de Britse voorgangers Tim en Rachel Hughes. Tim en Rachel gaan voor in de Gas Street Church. Deze kerk in Birmingham, met veel jongeren en gezinnen, wil ‘een licht voor de stad zijn’. De Engelse bijdragen van Tim en Rachel worden tijdens de conferentie direct vertaald.

New Wine
New Wine
22-07-2022
Kerk
https://www.new-wine.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies