MAF-piloot Arjan Paas: Als je twijfelt aan God dan zie je Hem daar aan het werk

In deze uitzending van ‘RD-Uit & Thuis’ vertelt Arjan Paas over het werk als piloot voor MAF in Papoea Nieuw Guinea. Samen met zijn vrouw Aartje en vijf kinderen is hij voor het eerst in drie jaar weer in Nederland. Vliegen was een jongensdroom van Arjan.

Het leven in Papoea Nieuw Guinea is niet bepaald makkelijk. Als westerling val je ontzettend op en word je al snel nageschreeuwd. Toch pakken ze over een paar weken de koffer weer in: “Er is nog zoveel werk te doen, dus we kijken ernaar uit om weer terug te gaan.”

MAF Open Dag 27 augustus op Vliegveld Teuge

De Open Dag staat in het teken van ‘Report after landing’. U hoort, ziet en beleeft wat er in de afgelegen dorpen gebeurt nadat het vliegtuig is geland. De MAF Open Dag is mogelijk door de inzet van onze vele enthousiaste vrijwilligers. Meer informatie op de website van de MAF via deze link: www.maf.nl

RD-Actueel
Videostill – RD
28-07-2022
Evangelisatie
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies