Ontmoetingsdag van Open Doors volgeboekt

Alle kaarten van de Open Doors-dag van zaterdag 8 oktober zijn vergeven. Het evenement dat dit jaar in het teken staat van ‘Baken van hoop’ verwacht een kleine 4.000 gasten te ontvangen. De dag kan ook online worden

beleefd via de livestream of op de radio bij Groot Nieuws Radio.

Open Doors-directeur Maarten Dees is verheugd met de uitverkochte zaal. “de ODD is al vele jaren het belangrijkste en meest gewaardeerde event van Open Doors met als doel mensen te verbinden aan de verhalen van de

vervolgde kerk. Het nieuws van het overlijden van Anne van der Bijl heeft gezorgd dat de interesse voor het evenement sterk toenam. We zijn dan ook blij dat we niemand hoeven teleur te stellen, want de dag kan ook gevolgd worden via de livestream, televisie (Family7) en op de radio bij Groot Nieuws Radio.”

Aangepast programma

De Open Doors-dag is een van de grootste christelijke evenementen van het jaar. Maanden aan voorbereiding gaan eraan vooraf. Vanwege het overlijden van oprichter Anne van der Bijl op 27 september jl. is het programma

gedeeltelijk aangepast. Er zal gepaste aandacht zijn voor zijn leven. “Maar de hele dag is een nalatenschap van Anne, en dus is hij er in onze gedachten bij. Het doet me genoegen dat we juist dit jaar over hem een weinig bekend verhaal kunnen brengen. Hoe

hij een jonge pastor in Colombia bezocht en hem hielp zijn studie te volbrengen, en hem aan te moedigen een verhaal van vrede te verkondigen”, aldus Dees. “God voorziet ook op die momenten.”

Aanmelden voor de livestream kan nog steeds via www.opendoors.nl/dag/livestream

Open Doors – Wiebe Strikwerda
Videostill – Open Doors
07-10-2022
Kerk
https://www.opendoors.nl/dag/livestream

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies