Diny: We begonnen met wat potjes jam en dat breidde steeds meer uit

Diny Hak uit Hardinxveld-Giessendam kwam al jong in aanraking met Woord en Daad, toen Rina Molenaar bij haar op school een presentatie gaf. Ook haar ouders waren heel betrokken bij Woord en Daad. Nu heeft ze een verkooppunt aan huis met allerlei mooie producten. ‘Mensen regelen zelf de betaling, dat is ideaal!’

Aan de Parallelweg in Hardinxveld-Giessendam is het altijd druk. Auto’s en fietsers zoeven langs en soms stopt er iemand bij nummer 14. Bij dit verkooppunt is namelijk van alles te koop. Diny begon met wat potjes jam, maar verkoopt inmiddels ook fotokaarten, de koffie, honing en postzegels van Woord en Daad, kaas, snoep en nog veel meer. Klanten betalen in het geldbakje, of ze sturen Diny een appje waarna ze een betaalverzoek ontvangen. ‘Dit werk levert echt heel veel mooie momenten op!’

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies