Beleef een onvergetelijke kerst met de DoorBrekers

Wie kerst goed wil beginnen, is op vrijdag 23 en zaterdag 24 december van harte welkom bij de kerstnachtdiensten van DoorBrekers in Barneveld, Goes of Zwolle.

Al jaren bezoeken duizenden mensen op verschillende locaties in Nederland deze creatieve kerstdiensten, die beter omschreven kunnen worden als een beleving, waar de betekenis van kerst op een nieuwe manier tot leven komt. Dit gebeurt door middel van live muziek, dans, film en een inspirerende boodschap.

“Ook dit jaar wordt de kerstnacht weer een verrassende avond, waar we zoveel mogelijk mensen van willen laten meegenieten”, aldus Peter Paauwe, oprichter en senior pastor van DoorBrekers.

Kerstnachtdiensten: 23 en 24 december
De identieke kerstnachtdiensten zijn op verschillende tijden en op drie locaties: Barneveld, Goes en Zwolle. Meer info en gratis tickets zijn beschikbaar via kerstnachtdienst.com.

Family Christmas: 25 december
Naast de kerstnachtdiensten is er op zondag 25 december om 10.30 uur een Family Christmas op elke DoorBrekers locatie: Amstelveen, Barneveld, Goes, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwolle. Iedereen is welkom bij deze feestelijke dienst voor het hele gezin. Voor de Family Christmas is het niet nodig om tickets te reserveren.

Over DoorBrekers
DoorBrekers is een moderne kerk met elke zondag een dienst om 10.30 uur op vijf locaties in Nederland. Deze diensten zijn ook live te volgen en terug te kijken via YouTube en DoorBrekersOnline.nl. Ga voor meer informatie naar DoorBrekers.nl.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies