DoorBrekers: Beleef een onvergetelijk Paasweekend

Tijdens het Paasweekend van 29-31 maart vindt in de Midden Nederland Hallen in Barneveld een driedaagse conferentie plaats: DoorBrekers Simply Jesus Pasen. Dit event is open voor iedereen die Goede Vrijdag en Pasen samen met anderen wil vieren en meer wil weten over de betekenis van Goede Vrijdag en Pasen voor het leven van elke dag.

Onder leiding van David & Joyce de Vos, Peter & Ilona Paauwe en DoorBrekers Worship word je meegenomen op een reis van Goede Vrijdag naar Stille Zaterdag naar Opstandingszondag. Het weekend staat bol van muziek, aanbidding en inspiratie, met handvatten voor het leven van elke dag.

Vrijdag 29 maart 20.00 uur

Het weekend start op Goede Vrijdag met het thema ‘Rauw’, waarbij wordt stilgestaan bij Jezus’ dood. Waarom stierf Hij? Zoveel beloftes en verwachtingen… en dan ineens is Hij er niet meer. Gevoelens van onbegrip, verwarring, verlies, machteloosheid, waar ook wij soms mee te maken hebben. Hoe gaan we hier mee om en hoe geven we die een eerlijke plek? Ontdek wat de kracht is van Goede Vrijdag.

Zaterdag 30 maart 19.30 uur

Zaterdag wordt met het thema ‘Verstild’ ingezoomd op de dagen tussen Jezus’ dood en Zijn opstanding. Een ‘in-between’ fase, vergelijkbaar met de woestijnperiode van het volk Israël in de Bijbel. Met Egypte achter zich en het beloofde land voor zich, bevonden ze zich op de plaats waar vertrouwen, volharding en stil zijn het hardst nodig zijn.

Zondag 31 maart 19.30 uur

Paaszondag staat in het teken van ‘Ontwaken’. De dag waarop de opstanding van Jezus uit de dood centraal staat. Een belangrijke mijlpaal die laat zien dat God Zich aan zijn Woord houdt en dat Hij alle macht op hemel en op aarde heeft. Dankzij Zijn opstanding kunnen ook wij opstaan in een nieuw leven. Ontdek deze avond wat dit voor jou betekent. Er zal extra tijd zijn voor ministry, gebed en worship.

Tickets voor de conferentie zijn verkrijgbaar via DoorBrekers.nl/simplyjesus of SimplyJesus.nl (€2,50 per avond administratiekosten).

Samenwerking

De samenwerking tussen Go and Tell en DoorBrekers startte ruim een jaar geleden, waarbij de Worship Night op Goede Vrijdag vorig jaar zorgde voor een uitverkochte zaal in de Midden Nederland Hallen. ‘De samenwerking is bijzonder. De kerk en de passie van de evangelist komen samen’, zegt spreker David de Vos. Worshipleader David van den Heuvel bevestigt dat. ‘We vinden het gaaf om de handen ineen te slaan en onze krachten te bundelen. We kunnen elkaar versterken en merken dat ons hart voor God en voor mensen op één lijn ligt. Samen zien we God bewegen door Nederland.’

Over Go and Tell

Stichting Go and Tell, opgericht en geleid door David en Joyce de Vos, organiseert grootschalige campagnes en evenementen, waar gelovigen en ongelovigen van alle leeftijden samenkomen om naar de levensveranderende boodschap van Jezus te luisteren. Meer informatie over Go and Tell: goandtell.nl en over DoorBrekers Simply Jesus Pasen: simplyjesus.nl.

Over DoorBrekers

DoorBrekers, opgericht en geleid door Peter en Ilona Paauwe, is een moderne kerk met een passie voor Jezus en voor mensen. Het doel van DoorBrekers is om mensen te helpen connecten met Jezus, door de kerk, door worship en door relaties. Iedere zondag zijn er diensten op vijf locaties in Nederland en online.

Meer informatie over DoorBrekers: DoorBrekers.nl
en over DoorBrekers Simply Jesus Pasen: DoorBrekers.nl/simplyJesus
Beeld:

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies