DoorBrekers Diamonds conferentie inspireerde ruim 900 vrouwen

Afgelopen weekend trokken meer dan 900 vrouwen naar de Midden Nederland Hallen in Barneveld voor de jaarlijkse Diamonds Conference. Zowel jong als oud bezocht deze zevende editie met als thema ‘Adem vrij, leef vrij’ om te genieten van inspirerende sprekers, eigentijdse worship, creativiteit en gezelligheid.

Bezoekers kwamen uit het hele land en ook België was vertegenwoordigd. Invloedrijke sprekers als Lisa Bevere (USA), Betsy de Thierry (UK) en Diamonds-oprichter Ilona Paauwe (NL) lieten op een krachtige manier zien welke waarde, kracht en vrijheid God elke vrouw heeft gegeven en wat dat betekent voor het dagelijkse leven. Met een gevarieerd programma van dans, worship, fun-elementen, dynamische input en persoonlijke connect-momenten ademde de Diamonds Conference een positieve en gezellige sfeer uit.

Een positieve impact

“Het was een heel bijzonder weekend. Vrouwen waren enthousiast, niet alleen over de Conference, maar ook over wie God is en de praktische tools die ze hebben gekregen om in hun kracht te gaan staan op de plek waar ze zijn. Ik ben er zeker van dat ze daarmee een positieve impact gaan hebben in hun omgeving”, aldus Ilona Paauwe, oprichter, spreker en host van Diamonds Conference.

DoorBrekers Diamonds

Diamonds Conference is een initiatief van Diamonds, wat deel uitmaakt van DoorBrekers. DoorBrekers is een moderne kerk met een passie voor Jezus en voor mensen, opgericht en geleid door Peter & Ilona Paauwe. DoorBrekers heeft locaties in Barneveld, Zwolle, Amsterdam, Alblasserdam en Goes.

Meer informatie: www.doorbrekers.nl
Foto: Doorbrekers

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies