Uniek tienerkamp van Operatie Mobilisatie in de meivakantie

Voor alle tieners die willen ontdekken wie God is en willen groeien in hun relatie met Hem, is er goed nieuws. TeenStreet Nederland organiseert ook dit jaar een uniek kamp: Spring Break. Dit jaar, van 28 april tot en met 1 mei 2023 in Someren, Noord-Brabant. Een weekend lang gaan leeftijdsgenoten uit allerlei kerken de diepte in.

Zo is er aanbidding met een live band, zijn er stevige Bijbelstudies, seminars, workshops, bootcamps, nachtspellen en meer. Naast tieners (12-17 jaar) zijn ook coaches en andere vrijwilligers van harte welkom om hier deel van te zijn. Aanmelden kan via www.teenstreet.nl.

Het Levende Woord
Het thema van deze Spring Break is ‘Het Levende Woord’. In een tijd waar veel tieners worstelen met hun zelfbeeld, vragen hebben over toekomstplannen, is Gods Woord een betrouwbaar fundament waar zij hun leven op kunnen bouwen. Tieners worden meegenomen in hoe Jezus het Levende Woord is en hoe ze Gods stem kunnen verstaan door het lezen van de Bijbel. Want hoe ‘ontvouwt’ Gods plan met je leven zich? En hoe maakt Hij dat duidelijk? Dit doet Hij onder andere door Zijn Woord.

Wat is TeenStreet?
Wat tientallen jaren geleden begon als een groot internationaal evenement in Duitsland, is uitgegroeid tot een wereldwijde tienerbeweging. In meer dan 25 landen worden er TeenStreet communities opgezet, met als doel: tieners inspireren en toerusten om een discipel van Jezus te zijn. Zij maken een verschil op de plek waar zij wonen, naar school gaan en delen het Evangelie op plekken waar dat nog niet is gehoord. Het hele jaar door komen zij samen in zogeheten NET-groepen van zo’n vijf tot acht tieners en één coach. De NET-groepen houden het hele jaar contact met elkaar en doen regelmatig Bijbelstudies samen.

Over Operatie Mobilisatie (OM)
Operatie Mobilisatie is een wereldwijde beweging van Jezus-volgers die zich in meer dan 115 landen inzet voor de verspreiding van het Evangelie. Daarvoor bouwen we mee aan geloofsgemeenschappen die het Evangelie hoorbaar, zichtbaar en tastbaar maken. Hiervoor mobiliseren we christenen in Nederland door ze te inspireren en toe te rusten om in de voetsporen van Jezus discipelmakers te worden. TeenStreet is de tienerbeweging van Operatie Mobilisatie. Kijk voor meer informatie op www.operatiemobilisatie.nl en www.teenstreet.nl.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies