Mercy Ships organiseert event om je persoonlijke drijfveren te ontdekken

Wat zijn je persoonlijke drijfveren? Wat is je missie? Vrijwilligersorganisatie Mercy Ships organiseert op donderdag 23 maart 2023 een event om dit te ontdekken. Bezoekers gaan met workshops op zoek naar hun persoonlijke drijfveren en de manier waarop deze concreet vorm kunnen krijgen. De avond is bedoeld voor mensen van tussen de 17-65 jaar en vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal. Deelname is gratis.

Met de organisatie van dit evenement speelt Mercy Ships in op wat er leeft in de samenleving. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om betekenisvol te zijn en bewuste keuzes te maken. Het Talent Event helpt mensen in hun zoektocht hiernaar.

Op het programma staan diverse interactieve workshops door professionele trainers en workshopleiders, zoals Wat drijft jou?, DISCovery en Leef je bucketlist, en een inspirerend panelgesprek met verschillende mensen die hun drijfveren en talenten op bijzondere manieren hebben ingezet. 

De creatieve en bezinnende workshops worden gegeven door de bekende coaches en trainers Jennifer Bakermans-Henkel, Christa Verberkt, Femke Kemink, Marloes Akkerman, Matthijs Ouwehand en Daniël Koper.

Aanmelden
Ben jij op zoek naar een manier om wat te betekenen voor anderen maar weet je niet hoe? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je ontdekken wat bij jou past? Welkom op het Talent Event: meld je hier gratis aan!

Mercy Ships is een internationale medische hulporganisatie die sinds 1978 gratis operaties en andere gezondheidszorg biedt aan mensen waarvoor veilige medische zorg niet beschikbaar is. Jaarlijks overlijden wereldwijd 16.9 miljoen mensen door het gebrek hieraan. Mercy Ships voelt zich geroepen om deze nood te bestrijden, omdat ieder mens recht heeft op medische zorg. De afgelopen drie decennia heeft de organisatie zich volledig gericht op samenwerking met Afrikaanse landen. Mercy Ships werkt samen met partners in de verschillende landen, biedt training aan lokale gezondheidswerkers en ondersteunt de bouw van medische infrastructuur om een blijvende impact te hebben.

Elk jaar dienen meer dan 3.000 vrijwilligers uit meer dan 60 landen aan boord van de twee grootste particuliere ziekenhuisschepen ter wereld, de Africa Mercy® en de Global Mercy™. Professionals zoals chirurgen, tandartsen, verpleegkundigen, gezondheidstrainers, koks en ingenieurs zetten hun tijd en vaardigheden in om de toegang tot veilige chirurgische en verloskundige zorg en anesthesie te versnellen. Mercy Ships heeft kantoren in 16 landen en een Afrika Service Center in Dakar, Senegal.

Datum: 15 maart 2023
Auteur: Mercy Ships – Alinda Lenting
Foto: Mercy Ships Holland
Website: www.mercyships.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies