Wim Grandia: Gaat onze generatie de opname van de gemeente meemaken?

Wim Grandia: “Als er ooit een generatie is geweest die reden heeft om aan te nemen om de terugkomst van Jezus mee te maken, dan denk ik dat wij het zijn.” Onderweg naar Pinksteren zendt Family7 en Stichting Opwekking seminars uit over het thema: ‘Maar wij zien Jezus’, wat tevens het thema is van de pinksterconferentie Opwekking.

In dit seminar gaat Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking, in gesprek met Wim Grandia, voorganger en oprichter van ‘zieikkomspoedig.nl’. Zij verdiepen zich in de vraag:
‘Gaat onze generatie de terugkomst van de Heere Jezus meemaken?’ Bekijk het hele gesprek met Wim Grandia zondag 28 mei om 22:05u bij Family7.

Wim Grandia is volop bezig met het opnemen en schrijven van 40 korte studies over het bijbelboek Openbaringen. We schrijven het jaar 95 na Christus. De oude apostel Johannes is verbannen naar het eiland Patmos. Omdat hij zijn mond niet kon houden over Heere Jezus. Op een dag krijgt hij een openbaring van de Heere Jezus over wat er aan het einde van de tijd zal gaan gebeuren. In het laatste boek van de Bijbel lees je er alles over. Wat heeft Johannes gezien en wat betekent het allemaal? Zou het te maken kunnen hebben met zaken die nu in onze tijd plaatsvinden en zijn we misschien wel heel dicht bij de wederkomst van de Heere Jezus? Daarover gaat het bij een 40-delige bijbelstudie door Wim Grandia over het bijbelboek Openbaring! Bekijk de video’s via: www.zieIkkomspoedig.nl

Boekuitgave

In de loop van 2023 zal bij uitgeverij Gideon het boek ‘Zie, Ik kom spoedig’ verschijnen. In 40 korte studies neemt Wim Grandia je mee op een ontdekkingstocht door het laatste boek van de Bijbel, waarin God door een visioen heen laat zien wat er aan het einde van de tijd allemaal staat te gebeuren. Het taalgebruik en de vele apocalyptische beelden maken het boek voor veel gelovigen een moeilijk of zelfs ontoegankelijk bijbelboek, waardoor het niet of nauwelijks wordt gelezen. Terwijl juist dit laatste bijbelboek begint met de belofte dat het lezen, overdenken en doen je echt gelukkig maakt! Dat wil je toch niet missen?!

Meer over Wim Grandia

Wim Grandia (1961) is sinds 2014 eigenaar van Grandia CPW. Vanuit dit bureau worden diverse activiteiten aangeboden, zoals (s)preekbeurten, coaching, schrijven en trainingen. CPW staat dan ook voor Coaching, Preaching en Writing. Neem eens een kijkje op zijn website. Naast de activiteiten vanuit Grandia CPW is Wim voorzitter van de stichting Verkondig Het Woord (SVHW), parttime voorganger van de Evangelische Gemeente Berea De Maten in Apeldoorn en als gemeentecoach onder andere betrokken bij de Koningkerk in Haarlem.

Foto: Videostill YouTube
Website: www.zieIkkomspoedig.nl

Family7 is de christelijke televisiezender en kan je bekijken via Ziggo 230, KPN 78, Solcon 300, Caiway 49, Delta 361,online 152, T-Mobile 379, KabelNoord 72, YouFone 51, en vele andere kanalen. Voor alle aanbieders en het uitzendgebied kijk je op: Family7.nl/Service/op-tv

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies