Dick Tillema (3xM) ziet groei aantal christenen in Japan

Het aantal christenen in Japan neemt toe. Ondanks dat het christendom al 500 jaar deel uit maakt van de Japanse samenleving kan het maar moeilijk aarden. Van 127 miljoen mensen is maar 1,5% christen. Hoe bijzonder is het dat het christendom toch groeit in Japan?

Dick Tillema

Dick Tillema is getrouwd met Carolien en vader van Inge, Maaike en David en ze wonen in Ermelo. In het dagelijks leven is hij Manager Bedrijfsvoering bij stichting 3xM in Amersfoort, een christelijke stichting die het evangelie via tv verspreidt aan miljoenen mensen in ‘moeilijke landen’. Dick zet zich ook in voor de ChristenUnie omdat hij het belangrijk vind dat het christelijke geluid gehoord wordt in de samenleving en omdat hij hart heeft voor Ermelo.

3xM

3xM verspreidt het Evangelie in moeilijk bereikbare landen door middel van programma’s op social media, internet en televisie. Wij verspreiden Gods boodschap van hoop en liefde in de eigen taal en cultuur van het land. We roepen op tot reageren en geven nazorg aan hen die contact opnemen.
Inspiratie voor onze missie vinden wij in de opdracht van Jezus: “Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen.” Mattheüs 28:19.
Onze droom, ambitie, verlangen en commitment is 1.000.000 mensen met de boodschap van Jezus Christus via moderne media geestelijk thuisbrengen voor 2030.
Waarom is dit relevant? 3 miljard mensen hebben nog niet van het Evangelie van Jezus Christus gehoord. Wij verlangen er naar dat mensen behouden worden en Gods Koninkrijk zichtbaar wordt op aarde. Dit motiveert ons om in navolging van Jezus Christus zoveel mogelijk van hen discipel te maken.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Meer informatie: www.family7.nl
Over Dick Tillema: www.dick-tillema.nl
Meer over werk van 3xM: www.3xm.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies