New Wine: Nu al meer aanmeldingen dan vorig jaar

LIEMPDE – De New Wine Zomerconferentie is dit jaar van zaterdag 22 tot en met vrijdag 28 juli op Landgoed Velder in Liempde. Het thema van de conferentie is ‘Hoop uitleven!’ Eventmanager Anne Strijker verwacht zeker 5500 tot 6000 bezoekers. “We hebben nu al meer aanmeldingen dan vorig jaar.”

Het programma is extra feestelijk omdat New Wine twintig jaar bestaat. New Wine werd in 2003 opgericht door predikant Dick Westerkamp en enkele gemeenteleden van de destijds nog Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) in Houten. Het is een vernieuwingsbeweging van en voor kerken en geloofsgemeenschappen, die veel nadruk legt op het bidden voor en met elkaar, maar ook op het bieden van stevig Bijbelse onderwijs.

Vieringen, seminars en workshops

In Liempde kunnen deelnemers een week lang vieringen, seminars en workshops volgen rond het conferentiethema. Anne Strijker hoopt ‘dat de conferentie mensen laat zien hoe je Hoop kunt ervaren en vormgeven in een wereld die zo beschadigd is’.

Kinderen, tieners en jongvolwassenen hebben hun eigen programma op het terrein. Ook dit jaar komen er veel bekende kerkleiders naar Liempde, zoals de Egyptische hoofdspreekster Anne Zaki en het echtpaar Paul en Becky Harcourt van New Wine Engeland.

Meer informatie

Informatie is te vinden op www.zomerconferentie.new-wine.nl
Meer over New Wine Nederland vindt u op www.new.wine.nl

Auteur: Mariëtte Woudenberg
Foto: Toff-fotografie – Tobias Huizing

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies