Rabbijn Wim van Dijk: 2 Joden, 3 meningen, 4 opvattingen, 5 visies en 6 ideologieën

Family7 – De ontwikkelingen in Israël hebben niet stilgestaan in de zomer. Van grote protesten rondom de hervormingen tot aan het ministerie van Buitenlandse Zaken die geen visa meer vertrekken aan christelijke organisaties. Rabbijn Wim van Dijk en Jacob Keegstra van International Christian Embassy Jeruzalem bespreken de ontwikkelingen in Israël.

Rabbijn Wim van Dijk zegt over de situatie in zijn land: ‘Typisch Israëlisch, 2 Joden, 3 meningen, 4 opvattingen, 5 visies en 6 ideologieën… De media in Israël maar ook internationaal hebben veel aandacht gegeven aan de protesten tegen de hervormingen, maar er waren ook massale demonstraties en protesten voor de hervormingen.’

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Meer informatie: www.family7.nl
Foto: Videostill Uitgelicht

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies