Likoed Nederland: De geldstroom naar de Palestijnen direct stoppen

De EU, Duitsland en Oostenrijk hebben besloten om de geldstroom aan de Palestijnen te stoppen. Dit als reactie op de afschuwelijke slachtpartijen door Hamas, ondersteund door de Palestijnse Autoriteit van Fatah. Die pleegt zelf ook terreur middels hun Al-Aqsa brigades.

Het is belangrijk dat de wereld het signaal afgeeft dat deze moordpartijen niet langer getolereerd worden. Bovendien – omdat zowel Hamas als Fatah terreur plegen – komt elke geldstroom aan de Palestijnen onvermijdelijk ook bij terroristen terecht.

Beroerde reputatie

Nederland heeft op dit gebied al een beroerde reputatie. In 2019 is een Israëlisch meisje vermoord door terroristen die vanuit Nederland betaald werden. Dit ging via een mantelorganisatie van de terreurgroep PFLP. Ondanks waarschuwingen uit Israël en Duitsland is Nederland doorgegaan met het geld geven aan mantelorganisaties van de terreurgroep PFLP. Terwijl het financieren van terroristen een flagrante schending is van het internationaal recht.

Vermoorden van Joden

Hamas slacht weerloze burgers af in hun straten en huizen. Hamas is uit op de vernietiging van de Joodse staat en stelt in hun Handvest dat het vermoorden van Joden een islamitische plicht is.

Abbas

De Palestijnse Autoriteit onder president Abbas rechtvaardigt deze aanval op onschuldige burgers. Hij is schuldig aan het voortdurend aanmoedigen van Palestijnse terreur, het belonen van Jodenmoordenaars, het weigeren om Israël te erkennen en het verspreiden van Jodenhaat.

Nederland moet laten zien dat het afslachten van weerloze Joden niet meer ongestraft kan en direct stoppen met alle geldstromen aan de Palestijnen.

Likoed Nederland sluit zich hiermee aan bij de Duitse minister van Financiën Lindner.

Meer informatie: www.likoed.nl
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies