Palestijnse moeders blij met de dood van hun kind?

Likoed: Op de Palestijnse televisie komen geregeld moeders vertellen hoe blij zij zijn met de dood van hun kinderen. Want zij zijn gestorven in de Jihad tegen de Joden. Daarmee zijn zij een islamitische ‘martelaar’. Zij zouden daarom rechtstreeks naar het islamitische paradijs zijn gegaan.

Op de officiële televisiezender van de Palestijnse Autoriteit is deze boodschap nu geregeld te horen. Het ‘gematigde en seculiere’ Fatah wil in extremisme niet meer onderdoen voor Hamas. Volgens de Palestijnse imams die dit prediken zouden deze doden ook 70 familieleden mogen aanwijzen voor toegang tot het islamitisch paradijs. De Palestijnse Autoriteit betaalt al jaren royale beloningen aan Jodenmoordenaars of hun nabestaanden. Dat wordt ‘pay for slay’ genoemd; betalen voor moorden.

Voorbeelden

Hieronder voorbeelden uit enkele weken uitzendingen van de officiële televisiezender van de Palestijnse Autoriteit.

Hiermee begon de moslimfundamentalistische Hamas. Hamas leider Haniyeh verklaarde dan ook twee weken geleden Allah dankbaar te zijn voor de dood van zijn drie zoons en twee kleinkinderen. Het is een doodscultus. Palestijnen mogen massaal opgeofferd worden in de Jihad. Een leider van Hamas, Fathi Hammad, legde het eerder zo uit:

“Voor het Palestijnse volk is de dood een bezigheid geworden waarin vrouwen uitblinken. Dit is de reden waarom ze menselijke schilden hebben gevormd van de vrouwen, de kinderen, de ouderen en de strijders. Het is alsof ze tegen de zionistische vijand zeggen: “Wij verlangen naar de dood zoals jij naar het leven verlangt.”

Moslimfundamentalisme

De moslimfundamentalistische haat en moordzucht tegen Joden – en anderen – is voor mensen in het Westen nauwelijks voor te stellen. Echter, deze beelden bewijzen eens te meer dat het conflict niet over land of grenzen gaat. Dan was er allang vrede geweest.
Nee, de reden is de Jihad en de verering van het sterven voor die Jihad – voortkomend uit moslimfundamentalisme.

Auteur: Likoed Nederland / nieuwsbrief
Beeld: VideoStill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies