Hoe kunnen we in deze onrustige tijd als christenen bidden voor Gods volk?

Israëlische tanks staan aan de rand van Gaza-Stad: het Israëlische grondoffensief is begonnen. Afgelopen weekend waren er opnieuw veel pro-Palestijnse demonstraties, ook in Nederland. In de Russische deelstaat Dagestan werden Joden op gewelddadige wijze belaagd door anti-Israëlische demonstranten. Hoe kunnen we in deze onrustige tijd als christenen bidden voor Gods volk? Ds. Willem Glashouwer geeft een toelichting.

Roger van Oordt van Christenen voor Israël is op dit moment in Israël om de bewoners van het land te bemoedigen. Hij vertelt in deze uitzending over zijn ervaringen.

Bekijk hier de uitzending:

Meer over CVI

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Beeld: Videostill YouTube
Auteur: Christenen voor Israël

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies