Ik wens jou… een hoopvolle toekomst!

Wat valt er nog te wensen, aan het einde van een bewogen jaar? Een jaar waarin mensen diep werden geraakt door oorlog en geweld. De gebrokenheid van de wereld is zo voelbaar. Toch willen we vooruit blijven kijken.

Verbonden in de hoop van Kerst, zien wij onze naasten. We zien Ousna (11), die in Burkina Faso naar school gaat ondanks het geweld dat er is. Later wil ze piloot worden. Ousna werd verrast met een brief van Liza (13) uit Nederland. Het bracht een lach op haar gezicht!

Ambitieuze Nathalie

Ook zien we de ambitieuze Nathalie, die haar eigen naaiatelier heeft geopend en nu andere jongeren traint. Zij ontving een brief van Janine, eigenaar van duurzaam kledingmerk Common & Sense. Janine schrijft: ‘Ik wens jou een levendig en bruisend atelier, waarin je elke dag kunt werken aan jouw toekomst en aan die van je gezin.’

Een brief uit Nederland

Ook meester Mathias en beleidsbeïnvloeder Alassane ontvingen een brief uit Nederland. De wensen die zij van meester Ruben en van Diederik van Dijk (SGP) kregen, ziet u in de video.

Mogen kinderen zoals Ousna en ondernemers als Nathalie, aan het einde van dit jaar op uw steun rekenen?

Kindsponsoring: www.woordendaad.nl/sponsor-een-kind/
Steun jonge ondernemers: www.woordendaad.nl/onderneming/
Auteur en foto: Woord en Daad

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies