Het NBG gaat actief bijdragen aan de New Wine Zomerconferentie

HOUTEN – Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap is hoofdpartner geworden van New Wine. NBG-kerkrelatiemanager Lydia van der Meer en New Wine-directeur Bart Visser tekenden afgelopen week de overeenkomst. Het NBG gaat voorlopig drie jaar lang actief bijdragen aan New Wine, vooral aan het programma van de Zomerconferentie.

Lydia van der Meer

Lydia van der Meer legt uit waarom het NBG goed aansluit bij New Wine. “We hebben veel raakpunten met elkaar. New Wine streeft naar vernieuwing in de kerk en doet dat altijd goed doordacht. De organisatie stelt de Bijbel centraal en behandelt Gods Woord net als wij als iets kostbaars, waarmee je zorgvuldig moet omgaan. Wij hopen door deze samenwerking onze missie – de Bijbel voor iedereen – verder te kunnen uitdragen. Om mensen te stimuleren de Bijbel te openen en in beweging te komen door Gods boodschap van liefde.”

Bart Visser

Ook directeur Bart Visser is blij met de nieuwe samenwerking. Naast Tearfund en Open Doors heeft New Wine nu een derde hoofdpartner voor de Zomerconferentie. “Ik ben enorm enthousiast dat het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap is aangehaakt. Hun passie voor Gods Woord en hun verlangen om mensen te helpen de Bijbel te lezen, passen helemaal bij New Wine als beweging van Woord en Geest.”

Auteur: Mariëtte Woudenberg
Beeld: New Wine / NBG
Web: www.new-wine.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies