Jarin van der Zande: Omtzigt heeft zorgen over de financiën van de overheid

Family7 – Pieter Omtzigt heeft aan de rem getrokken voor de formatie. Als belangrijke reden noemt hij de grote zorgen rond de overheidsfinanciën. Gesprekspartners PVV, VVD, BBB en informateur Plasterk reageren verbaasd.

Jarin van der Zande

Jarin zit voor de ChristenUnie in de gemeenteraad van Apeldoorn. Sinds 2018 zit hij in zijn eerste termijn als raadslid, daarvoor was hij al betrokken bij de fractie als fractievertegenwoordiger. Hij loopt dus al een aantal jaar mee met de Apeldoornse gemeenteraad. Jarin geboren en getogen in Apeldoorn. Wel heeft hij in Enschede gestudeerd, een klein tussenstapje dus. Daar heeft hij crime science gedaan, later heeft hij ook bestuurskunde gestudeerd. Jarin van der Zande is fractievoorzitter. Algemene zaken, Openbare Orde en Veiligheid, Economie, Armoedebeleid, Lid Auditcomité, Onderwijs en Evenementen. Deelgebieden: Noordwest, Uddel, Hoog Soeren

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Web: www.family7.nl
Beeld: Videostill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies