Evangelie voor moslimvrouwen: Geen slaven, maar dochters!

Voorthuizen – Veel vrouwen kennen vanuit hun moslimachtergrond God niet als een liefdevolle Vader. Ook vanuit hun cultuur en familie krijgen moslimvrouwen vaak weinig waarde toegekend. Hoe ziet God hen, en hoe kunnen wij die boodschap overbrengen? Stichting Evangelie & Moslims houdt de jaarlijkse Naïma Vrouwendag D.V. op zaterdag 9 maart, met als thema ‘Geen slaven, maar dochters!’.

Ben jij ook een christenvrouw die contact heeft met een moslimvrouw? Vraag je je af hoe je het Evangelie met haar kunt delen? Of heb je misschien het verlangen om contact te leggen met een moslimvrouw die je geregeld tegenkomt maar weet je niet hoe? Kom dan naar onze Naïma Vrouwendag op 9 maart 2024!

Cathy Hine uit Londen

De spreker in het ochtendprogramma is Cathy Hine uit Londen. Een vrouw met veel kennis en veel ervaring. Ze heeft een lange tijd in Pakistan en in Egypte gewoond. Nu is ze betrokken bij whenwomenspeak.net en werkt in verschillende landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika mee bij christelijke hulpverleningsorganisaties.

Getuigenissen van moslimvrouwen

Het programma bestaat verder uit getuigenissen van moslimvrouwen die christen zijn geworden, muziek, zang en een Oosterse lunch. In de middag zijn er verschillende workshops. De Naïma Vrouwendag wordt gehouden in Bunschoten-Spakenburg, van 10.30 tot 16.00 uur. In verband met de lunch is aanmelding verplicht.

Datum: 9 maart 2024
Plaats: Bunschoten-Spakenburg
Tijd: 10.30 uur – 16.00 uur (inloop vanaf 10:00 uur)
Kosten: Er is een collecte voor het dekken van de onkosten.

Over Evangelie & Moslims

Stichting Evangelie & Moslims helpt christenen in Nederland om goede contacten met moslims op te bouwen en hen uit te nodigen Jezus Christus te leren kennen en volgen.

Meer informatie en aanmelden: www.evangelie-moslims.nl/naima

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies