Frits Barend: Het enige conflict op de voorpagina’s is de oorlog in Israël… uiterst verdacht

Jarenlang was Frits Barend samen met zijn collega Henk van Dorp hét gezicht van journalistiek Nederland. Hoe kijkt hij aan tegen de huidige verslaggeving over de Gaza-oorlog? En komende zaterdag 4 mei is de Nationale Dodenherdenking, dit jaar extra beladen vanwege het Israël-Gaza Conflict. Frits Barend geeft tekst en uitleg in onze studio.

Christenen voor Israël

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Beeld: videostill YouTube
Auteur: Christenen voor Israël

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies