Businessevent van Zending over Grenzen: Sleutelpositie

Vorig jaar organiseerde Zending over Grenzen voor het eerst een businessevent. En met succes! Tientallen ondernemers kwamen naar Almere voor een inspirerende masterclass onder leiding van prof. dr. Gabriël Anthonio. Donderdag 13 juni 2024 staat de tweede editie gepland die minstens zo inspirerend zal zijn. Het event is een must voor iedere ondernemer die zinnige zaken wil doen!

Ooit startte Zending over Grenzen onder de naam ‘Vervolgd Christendom’ in 1973. In die tijd bestond het IJzeren Gordijn nog en waren Oost-Europese landen volstrekt afgesloten voor hulpverlening en evangelisatie. Vorig jaar bestond de organisatie 50 jaar. Als dank voor de trouwe inzet van ondernemers werd een businessevent georganiseerd om bij dit jubileum stil te staan.

Businesspartner voor ondernemers

Zending over Grenzen ziet zichzelf steeds meer als businesspartner voor ondernemers. Ze biedt Nederlandse ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En zo hebben deze op hun beurt een toegevoegde waarde voor ondernemers in Oost-Europese landen: door hun betrokkenheid, inzet en financiële bijdrage helpen zij ondernemers in Oost-Europa om zelfvoorzienend te worden.

Sleutelpositie

“Het thema van het komende businessevent is Sleutelpositie”, vertelt Hannie van Schaik, Relatiemanager bedrijven. “Het is een positie die we allemaal – bewust of onbewust – op onze eigen plek hebben. Hoe goed benutten we deze persoonlijke positie eigenlijk? En hoe kunt u als leider gericht invloed uitoefenen op uzelf en uw omgeving? Dan moet u wel over de juiste sleutels beschikken, waarmee u deuren kunt openen of juist beter kunt sluiten.
Prof. dr. Gabriël Anthonio neemt ons mee in een leerzame zoektocht naar de juiste sleutel voor herkenbare situaties.”

Project Schone schijn

Het thema Sleutelpositie sluit mooi aan op het project Schone schijn van kans dat vorig jaar is gestart. Ondernemers zijn – samen met donateurs – de sleutels die goede hygiëne, naschoolse zorg en een voedzame maaltijd mogelijk maken voor 3.000 kinderen.

Benieuwd hoe uw bedrijf kan participeren?
Meld u aan via: zog.nl/zinnige-zaken
Of stuur een e-mail naar: bedrijven@zendingovergrenzen.nl

Web: www.zendingovergrenzen.nl
Auteur: Yvonne Simonjan
Beeld: Zending over Grenzen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies