Maarten Hoogendoorn is manager bevoorrading Africa Mercy

Ahoy vanuit Madagaskar! Ik ben Maarten Hoogendoorn, de manager van het bevoorradingsteam op de Africa Mercy (derde van rechts op de achterste rij). Mijn team en ik zorgen dat er voldoende voorraad aanwezig is op het ziekenhuisschip, van algemene en medische producten tot aan levensmiddelen.

Stuk voor stuk belangrijk

Alle producten die wij in onze handen krijgen, dragen op een eigen manier bij aan de operaties die worden gedaan. Zo gaat de medische voeding die wij bestellen, direct naar de patiënten. Die voeding is voor de patiënten die aan moeten sterken voordat ze de operatie in gaan. Maar wij bestellen ook nieuwe voorraden van medische producten, zoals infuusnaalden, die de verpleegkundigen en artsen nodig hebben tijdens de operaties.

Directe impact door goede bevoorrading

Voor de bevoorrading van het ziekenhuisgedeelte kom ik regelmatig in de ziekenzalen en zie ik de patiënten. Dan denk ik altijd: de spullen die ik nu ga wegbrengen, hebben direct impact op deze patiënten. Ik vind het fantastisch dat ik zó concreet aan de missie meewerk. Dat mijn team en ik door het bevoorraden van deze producten de levensveranderende operaties mogelijk maken. Dat maakt ons logistieke werk écht schitterend!

P.S. Maak ook direct impact! Draag bij voor producten zoals infuusnaalden tijdens de ‘Special Delivery’-actie. Doneer nu! Deze actie loopt tot het einde van deze maand.

Infuusnaalden, beddengoed, werkhandschoenen… de missie van Mercy Ships begint in Nederland. In Rotterdam worden medische, maritieme en algemene goederen ingekocht en in zeecontainers verscheept naar beide ziekenhuisschepen in Afrika. Uw donatie maakt deze logistieke reis mogelijk en zorgt dat de levensveranderende operaties en medische trainingen kunnen plaatsvinden.

Reis mee met uw donatie

Tijdens de actie ‘Special Delivery’ nemen wij u mee met de boeiende reis die uw donatie aflegt. Doneer nu en zie hoe één van de producten die wij dankzij uw donatie in Nederland kunnen kopen, verschil maakt voor een patiënt in Afrika.

Auteur: Maarten Hoogendoorn / Manager Bevoorrading Africa Mercy
Beeld: Africa Mercy
Kijk hier: Donatie
Web: www.mercyships.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies