Conservatieven staan met lege handen bij verdeling EU-topfuncties

Bij de EU-top in Brussel zijn de topfuncties verdeeld. Zo gaven alle Europese regeringsleiders Ursula von der Leyen toestemming om nog vijf jaar door te gaan als voorzitter van de Europese Commissie. Maar eerst moet nog het Europees Parlement er nog over stemmen om het officieel te maken. Zeker is dat conservatieven binnen Europa naast het net vissen bij deze topfuncties.

Bert-Jan Ruissen

Bert-Jan Ruissen (1972) is sinds 2 juli 2019 lid van het Europees Parlement, als lid van de fractie van Europese Conservatieven en Hervormers. Hij was lijsttrekker van de SGP bij de Europese verkiezingen 2019. De heer Ruissen was coördinerend beleidsambtenaar landbouw en innovatie op het ministerie van Economische Zaken en fractievoorzitter van de SGP in de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel. In het Europees Parlement is de heer Ruissen lid van de commissie landbouw en plattelandsontwikkeling en de commissie visserij.

Twitter: twitter.com/SGPnieuws 
YouTube: youtube.com/SGPnieuws   
Meer informatie: www.eurofractie.sgp.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies